Ritgegevens van zondag 16-05-2021 Baarle-Nasau


Aantal aanwezigen: – 14 Bidonners – 11 – 106 Km / 4 – 80 Km

Gereden afstand: 106 Km – 80 Km
Gemiddelde: ~30 a ~ 31 km

Lekke banden: Geen

Temperatuur vertrek – 8 Gr. – Bewolkt
Temperatuur terug – 13 Gr. – Bewolkt

Bijzonderheden – Rit 100 km over Belgische wegen met koffie stop in Baarle-Hertog- Rit 80 Km over Nederlandse wegen. Met terugkomst sterke wind tegen..! Wisselende buien onderweg waar de 80 km groep last van had bij Schijf, de 100 km groep had geluk en was net op tijd terug!
Clubkampioenschap – na 16- 05-2021

Informatie

Nu de maatregelen weer wat versoepeld zijn hebben we besloten om met ingang van zondag 2 mei de activiteiten van RTC de Bidon weer te gaan hervatten (weliswaar in aangepaste vorm, volgens de geldige regels met gepaste afstand).

We gaan net als vorig jaar (voorlopig) rijden in groepen van 3 a 4 personen. We hebben besloten om tijdelijk twee afstanden aan te bieden, de 100 km en de 80 km. Bij de groepjes van 80km zal ook extra gelet worden op de snelheid (niet te hard). Hiermee willen we de leden bij wie hun conditie nog in opbouw is, daar de gelegenheid voor geven. Het worden ritten zonder stop of met een zelf ingelaste korte stop.
De routes die we gaan rijden communiceren we vrijdag of zaterdag. Dit zullen geen exacte routes zijn, maar zie het als “de richting die we oprijden”. Het is aan iedere groepje zelf om de route te kiezen. Hiermee willen we peloton vorming voorkomen De ritten rijden we zonder volgwagen, de ritten tellen wel mee voor het kampioenschap.