Ritgegevens van zondag 02-05-2021 Sint Philipsland


Aantal aanwezigen: – 8 Bidonners – 80 Km – 11 Bidonners – 95 Km

Gereden afstand: 80 – 95 Km
Gemiddelde: > 30.00

Lekke banden: Geen

Temperatuur vertrek – 8 gr.- Frisse start
Temperatuur terug – 14 gr.- licht bewolkt

Bijzonderheden: 1e clubrit 2021 – In kleine groepjes gereden met gepaste afstand! Kampioensshirt 2020 bij start voor Jan Verbocht uitgereikt!
Clubkampioenschap – na 03- 05-2021

Route Sint Philipsland

Foto’s – Start clubrit 2021 – Ontvangst kampioensshirt 2020 Jan Verbocht

Informatie

Nu de maatregelen weer wat versoepeld zijn hebben we besloten om met ingang van zondag 2 mei de activiteiten van RTC de Bidon weer te gaan hervatten (weliswaar in aangepaste vorm, volgens de geldige regels met gepaste afstand).

We gaan net als vorig jaar (voorlopig) rijden in groepen van 3 a 4 personen. We hebben besloten om tijdelijk twee afstanden aan te bieden, de 100 km en de 80 km. Bij de groepjes van 80km zal ook extra gelet worden op de snelheid (niet te hard). Hiermee willen we de leden bij wie hun conditie nog in opbouw is, daar de gelegenheid voor geven. Het worden ritten zonder stop of met een zelf ingelaste korte stop.
De routes die we gaan rijden communiceren we vrijdag of zaterdag. Dit zullen geen exacte routes zijn, maar zie het als “de richting die we oprijden”. Het is aan iedere groepje zelf om de route te kiezen. Hiermee willen we peloton vorming voorkomen De ritten rijden we zonder volgwagen, de ritten tellen wel mee voor het kampioenschap.